NNV

Nordisk Villa Ventilation

Nordisk Villa Ventilation har sit afsæt i ventilationsbranchen, hvor vi i mere end 20 år har arbejdet med indeklima og har stor erfaring i dimensionering og installation af ventilationsanlæg i erhvervsvirksomheder og i offentlige bygninger. 

Vi er et team af rådgivere og montører, der gerne vil anvende vores mange års erfaring til at få etableret ventilationssystemer i villaen hos de familier, der ønsker at sætte sundhed og velvære i hjemmet i højsædet.

Et godt indeklima er alt afgørende for vores velbefindende. Ventileret frisk luft, med lavt indhold af fugtighed giver øget velvære og livskvalitet. Flere og flere familier oplever problemer med astma og allergi. Problemet rammer både børn og voksne. En af de væsentligste årsager er dårligt indeklima. Vi opholder os i dag 80 % af tiden inden døre – både på jobbet og i fritiden. Dette forhold stiller større krav til ventilationen end det tidligere har gjort.

Nordisk Villa Ventilation anvender kun kvalitets ventilationsanlæg – det vil sige, at vi anvender den samme type anlæg, som anvendes i industrien og i offentlige bygninger. Alle anlæg er etableret med pollenfiltre samt varmegenvinding, således at ventilationsanlægget fungerer på en allergi- og energimæssig rigtig måde.

Nordisk Villa Ventilation vil gerne bidrage til familielivets velbefindende og være med til at bidrage til øget livskvalitet. Børn er vores fremtid og vi vil gerne understøtte, at børn får de rigtige vilkår og en god start på livet.

 

 

Nordisk Villa Ventilation leverer boligventilation eller villa ventilation, varmeflytning og udsugning. Vi ønsker at sikre et godt indeklima uden fugt og skimmel. Et godt kvalitetsanlæg til din boligventilation er løsningen. Vi har Gør Det Selv løsninger, men vi monterer også gerne boligventilationen. Vores anlæg er alle med varmegenvinding eller Genvex, som mange kalder det i daglig tale. Vi levere også gør det selv boligventilation eller komplette ventilationspakker - også inden for varmeflytning.